Συνάντηση Άλκη Λάμπρου με Νίκο Ζαχαριά και δέσμευση για αρωγή από την περιφέρεια

Συνάντηση είχε ο αντιπεριφερειάρχης Άλκης Λάμπρου με τον δήμαρχο Πάργας και μέλη του δημοτικού συμβουλίου όπου συζήτησαν διάφορα θέματα επικαιρότητας, όπως του τουρισμού και του πρωτογενούς τομέα. Ο αντιπεριφερειάρχης μετά την συνάντηση δήλωσε:

Πραγματοποίησα συνάντηση τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της Πανδημίας με τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και μέλη Δημοτικού Συμβουλίου Πάργας.
Στη συνάντηση μας συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.
Ο Δήμαρχος μου έθεσε τα ζητήματα ανασφάλειας λόγο του Covid 19 για την τουριστική περίοδο που απασχολούν τον κόσμο και προβλήματα του Πρωτογενούς τομέα που και εκείνος βρίσκεται σε καθεστώς ανασφάλειας.
Δεσμεύτηκα ότι η Περιφέρεια Ηπείρου θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους και θα προσπαθήσει με παρεμβάσεις της να λύνει προβλήματα ώστε να φέρει την ευημερία τού τόπου.
Κλείνοντας υπενθύμισα ότι η Πάργα είναι το στολίδι του Τουρισμού αλλά και της Ιστορίας της Ηπείρου και γι’αυτό θα πρέπει να δοθεί ιδιάζουσα προσοχή σε κάθε πρόβλημα της ώστε να είναι πάντοτε στην θέση που της αξίζει.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box