Συμμετοχή του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας σε συνεδρίαση του ECO-FISH

Ενημερώνουμε ότι το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετείχε στην 2η συνεδρίαση των Επιτροπών στα πλαίσια του Έργου ECO-FISH «Οικολογικό αποτύπωμα στη διασυνοριακή θαλάσσια ιχθυοκαλλιέργεια στη Σαγιάδα (Ελλάδα) και νότια Αλβανία» που διοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Περιφέρειας Αυλώνας (Vlora), την Τετάρτη και Πέμπτη 17-18 Ιουλίου 2019, σε συνεργασία με όλους τους εταίρους του έργου (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Επιμελητήριο Αυλώνας, Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, SEEP Αλβανία και Ίδρυμα Raf).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Περιφέρειας Αυλώνας, με συντονιστή τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Arben Breshani.

Στην συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε μια σύντομη παρουσίαση του τι έχει γίνει μέχρι τώρα από κάθε εταίρο για το έργο Eco-Fish, τι θα γίνει στο μέλλον και τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζονται κατά την εφαρμογή του.

Η αποστολή του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας απαρτίσθηκε από την κα Βασιλική Τσώτου, Μέλος της Δ.Ε. & Πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής, τον κο Πέτρο Ζουμπούλη, Διοικητικό Προϊστάμενο & Υπεύθυνο υλοποίησης του έργου, την κα Δέσποινα Ευθυμίου, Υπεύθυνη Λογιστηρίου και Υπεύθυνη Οικονομικών στο έργο και ο κος Ιωάννης Χεκίμογλου, Πρόεδρος του Συλλόγου Ιχθυοκαλλιεργητών Θεσπρωτίας ως Συνεργάτης του Επιμελητηρίου στην υλοποίηση των δράσεων του έργου. 

 «Το Έργο ECO-FISH υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας Interreg IPA II “Ελλάδα – Αλβανία 2014 – 2020” και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Εθνικά Ταμεία των χωρών που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα»

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box