Συλλήψεις στην Ηγουμενίτσα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο

Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 34, 28 και 27 ετών αντίστοιχα προέβησαν, βραδινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εντός του επιβατικού σταθμού του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος και η 28χρονη κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, ενώ ο 27χρονος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικό έγγραφο που ανήκει σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης, στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών ηλικίας 42 και 18 ετών αντίστοιχα προέβησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής  του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας,, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 42χρονος ως Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο, μετέφερε επιμελώς κρυμμένο, στο κρεβάτι στο χώρο της καμπίνας πίσω από την θέση του οδηγού τον 18χρονο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Φ/Γ  όχημα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: