Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

Στη σύλληψη τεσσάρων (04) αλλοδαπών, ηλικίας 28, 34, 26 και 21 ετών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του λιμένα εσωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και ταξιδιωτικό έγγραφο που στερούνταν σφραγίδας και θεώρησης εισόδου σε έδαφος SCHENGEN, ενώ οι έτεροι αλλοδαποί κατείχαν και επέδειξαν ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, με σκοπό να μεταβούν παράνομα στη νήσο Κέρκυρα.

Επίσης, στη σύλληψη μιας 21χρονης αλλοδαπής προέβησαν, βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, διαπιστώθηκε ότι η ανωτέρω κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα που ανήκουν σε άλλο πρόσωπο, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box