Συζυγοκτονία στη Δάφνη: Η ζήλεια όπλισε το χέρι του 39χρονου

«Τη ζήλευα… Νομίζω ότι με απατούσε και θόλωσε το μυαλό μου….» φέρεται να είπε ο συζυγοκτόνος στους αστυνομικούς. 

Ηνέα συζυγοκτονία στη Δάφνη έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Θύτης ένας 39χρονος από την Αλβανία και θύμα η 31χρονη γυναίκα του, οι οποίοι διέμεναν την τελευταία διετία στο διαμέρισμα της οδού Π. Κατσώνη στη Δάφνη, όπου και έγινε και το έγκλημα. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των περιοίκων, το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες, και η κατάσταση φαίνεται ότι χειροτέρευε καθημερινά, καθώς στις 11 Ιουλίου να ενημερωθεί η αστυνομία, αφού η άτυχη γυναίκα καλούσε σε βοήθεια και την άκουσαν γείτονες που ειδοποίησαν τους αστυνομικούς. 

Ο συζυγοκτόνος ζήλευε τη 31χρονη, όπως παραδέχθηκε και στους αστυνομικούς όταν πήγε στο ΑΤ Δάφνης, όπου ομολόγησε το έγκλημα του και παραδόθηκε. «Τη ζήλευα…Νόμιζω ότι με απατούσε. Θόλωσε το μυαλό μου και τη σκότωσα. Ήταν θέμα τιμής» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς του ΑΤ Δάφνης, δίνοντας τους τη διεύθυνση του σπιτιού. Αμέσως μετέβησαν αστυνομικοί στο διαμέρισμα του 3ου όροφου στην οδό Κατσώνη και βρήκαν τη γυναίκα στο κρεβάτι νεκρή με χτυπήματα από μεγάλο μαχαίρι στο λαιμό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος είχε φύγει από το σπίτι το πρωί για να ανοίξει το ψητοπωλείο που διατηρεί σε πλατεία κοντά στο σπίτι τους, στη συνέχεια επέστρεψε και αφού φιλονίκησαν για ακόμα μια φορά, τελικά σκότωσε την 31χρονη.  

Ο δράστης κρατείται και θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.

πηγη real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box