Συγχαρητήρια Γόγολου σε Μπέζα για την προεδρία της ΕΤΑΔ ΑΕ

Ως απλός πολίτης, αλλά κυρίως ως εκλεγμένος  Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ηγουμενίτσας, συγχαίρω τον κ. Αντώνη Μπέζα για τον ορισμό του ως Προέδρου της ΕΤΑΔ Α.Ε.

Οι πολιτικές -ιδεολογικές μας διαφορές, δεν με εμποδίζουν να προσδοκώ από την ευαισθησία και τον πατριωτισμό του κ. Μπέζα ως Θεσπρωτού πολίτη,  γέννημα –  θρέμμα της Ηγουμενίτσας  (άλλωστε οι διαφωνίες μας βρίσκονται μόνο σε αυτό το πεδίο).  

Τούτο επισημαίνω, επικαιροποιώντας το θέμα της Χερσαίας Ζώνης του Λιμένος Ηγουμενίτσας, θυμίζοντας ότι, το 2006 με κυβέρνηση Ν.Δ.ο ίδιος ως Υφυπουργός Οικονομικών και  Δήμαρχο Ηγουμενίτσας τον κ. Θωμά Πιτούλη, η Χερσαία Ζώνη Λιμένος παραχωρήθηκε στο Δήμο Ηγουμενίτσας, η οποία ως γνωστόν απωλέσθη εκ νέου το 2016, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και  βουλευτές  Θεσπρωτίας τους κ.κ.  Κάτση Μάριο και Γιόγιακα Βασίλειο και στη θέση του εκλεγμένου Δημάρχου τον κ. Λώλο Ιωάννη.

Τελειώνοντας, υπογραμμίζω ότι οι παρουσίες Θεσπρωτών πολιτικών, σε υψηλές θέσεις ευθύνης ανεξάρτητα από τον πολιτικό φορέα που προέρχονται θα με χαροποιούν πάντα, αναμένοντας βέβαια αυτό να αποτυπωθεί εκ μέρους τους, με πράξεις προς όφελος των πολιτών της  Θεσπρωτίας. 

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box