Συγχαρητήρια για την άνοδο από το ΔΣ Αμαζόνων και πρόσκληση για την απονομή του κυπέλλου

Συγχαρητήρια για την άνοδο από το ΔΣ Αμαζόνων και πρόσκληση για την απονομή του κυπέλλου

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των Αμαζόνων 2008 Θεσπρωτίας πανηγυρίζει την άνοδο στην Β΄Εθνική (χωρίς ήττα) και έτσι η πόλη της Παραμυθιάς θα έχει για άλλη μια φορά ομάδα που θα αγωνίζεται στην Β΄ εθνική κατηγορία για την περίοδο 2017-2018.
Ένα τεράστιο μπράβο στον πρωτεργάτη και ακούραστο εμπνευστή, άνθρωπο, προπονητή και πρόεδρο Σωτήρη Περετζούκα που πριν 14 χρόνια με ελάχιστα ως μηδαμινά εφόδια κατάφερε να δημιουργήσει την μοναδική γυναικεία ομάδα Ηπείρου (τώρα μοναδική στην Θεσπρωτία).
Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους συντελεστές, αθλήτριες, προπονητές, χορηγούς και φιλάθλους για αυτήν την τεράστια επιτυχία. Πλέον οι υποχρεώσεις μας θα είναι περισσότερες και δαπανηρές και ελπίζουμε ότι θα βρεθούν και άλλοι άνθρωποι υποστηρικτές.

ΓΝΩΣΤΟΠΟΊΗΣΗ
Παρακαλούνται τα κορίτσια των Αμαζόνων 2008 Θεσπρωτίας να είναι στις 4 Ιουνίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 16.45 στο δημοτικό γήπεδο 49 Προκρίτων Παραμυθιάς όπου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου γυναικών με αντίπαλο τον Κεραυνό Θεσπρωτικού Πρεβέζης. Στην συνέχεια θα γίνει απονομή κυπέλλου, μεταλλείων και Διπλωμάτων. Θα ακολουθήσει στην Πιτσαρία Lorentzo Παραμυθιάς γεύμα.
Σημ: Να φοράτε την κόκκινη φόρμα, και την μπλε μπλούζα αποστολής (Theasis hotel)

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box