Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΘΕΜΑ :  «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ»

Η Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους συναδέλφους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Τροχαίας Ηγουμενίτσας οι οποίοι για μια φορά ακόμη, εργαζόμενοι με μεθοδικότητα μας έκαναν υπερήφανους.

Ειδικότερα, όλα ξεκίνησαν όταν στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ηγουμενίτσας επιχείρησαν να ελέγξουν αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο ημεδαπός, με συνοδηγό τον αλλοδαπό.

Ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα και αφού ακολουθήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποιήθηκε στην περιοχή Μαζαρακιάς Ηγουμενίτσας, όταν προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Οι κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν το όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν πεζή, πλην όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν άμεσα.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 66 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -87,5- κιλών και -10- συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη («σοκολάτα») βάρους -11- κιλών. 

  Ως Ε.Α.Υ.Ν. Θεσπρωτίας, μένουμε σ’  αυτή τη μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων η οποία μας γέμισε υπερηφάνεια και συνεχίζουμε με περισσότερο πείσμα να επιτελούμε το έργο μας, χτίζοντας σιγά σιγά ένα ασφαλές περιβάλλον για τους συμπολίτες μας.

Συνάδελφοι συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο και επιθυμία για την καταπολέμηση των οργανωμένων κυκλωμάτων εισαγωγής και εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μας.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο   ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΝΑΚΟΣ Βασίλειος                                                 ΚΕΦΑΛΑΣ Χρήστος