Συγκλονιστική μαρτυρία – «Πήγε να με πυροβολήσει, πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια»

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του κακοποιητή συζύγου της περιέγραψε η Ελένη, μια γυναίκα που βρήκε το κουράγιο να ξεφύγει προκειμένου να σώσει τη ζωή τη δική της και των παιδιών της.

«Κάθε μέρα ήταν και μία καταιγίδα. Χωρίς λόγο και αιτία σήκωνε το χέρι του πάνω μου. Προσπάθησα να αναζητήσω βοήθεια δυστυχώς μάταια.. Και όταν δεν έχεις και γονείς, δεν έχεις την οικονομική άνεση να μπορέσεις να σηκωθείς να φύγεις», είπε η Ελένη στην ΕΡΤ.

Η Ελένη περιέγραψε τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, τους συνεχείς βασανισμούς και την κακοποίηση. «Πήγε να με πυροβολήσει, πήγε να μου βγάλει τα δόντια με τανάλια, πήγε να με πνίξει. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να ζήσω για τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας.

Όταν του είπε ότι θα τον αφήσει έστρεψε την κυνηγετική καραμπίνα επάνω της, μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών τους. «Πάει, παίρνει την καραμπίνα, ανοίγει τα συρτάρια να πάρει τα φυσίγγια. Εκείνη τη στιγμή τρέχω, το βάζω στα πόδια. Κοιτάω πίσω μου, δεν ξέρω τι κάνω, με σημαδεύει μία καραμπίνα, ένα όπλο. Τι κάνω; Τι κάνω; Κάνω ζικ ζακ, προσπαθώ να τρέξω με όση δύναμη έχω, δεν είχα ανάσα. Ακούω το “μπαμ” ενώ έχω διαφύγει και αναρωτιέμαι “αν αυτός νομίζει ότι με έχει πετύχει μπορεί να σκοτώσει τα παιδιά μου”», περιέγραψε.https://904a34c8930719fa693859a8f0e19640.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-38/html/container.html

Στη συνέχεια κάλεσε την άμεση δράση, πήρε τα παιδιά της και έφυγε από το σπίτι. Στράφηκε στο Κέντρο Στήριξης Οικογένειας και εκεί βρήκε ανθρώπους που τη βοήθησαν να ορθοποδήσει.

«Μου έδειξαν πως μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου. Δεν θέλω να ξαναγυρίσω, γιατί μπορώ. Θα τρέξω λίγο παραπάνω, θα παιδευτώ λίγο παραπάνω, θα πεινάσουμε, αλλά θα ζήσουμε», είπε.

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box