Συγκέντρωση της ΟΛΜΕ στο Υπουργείο Παιδείας

Στις 13.00 θα πραγματοποιήσει η ΟΛΜΕ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Παιδείας. Για το λόγο αυτό κήρυξε διευκολυντική στάση εργασίας 11πμ – 2μμ για το πρωινό ωράριο και αντίστοιχες τρίωρες για το απογευματινό και το εσπερινό ωράριο.

Μία ημέρα πριν την Παγκόσμια Ημέρα των εκπαιδευτικών η ΟΛΜΕ καλεί τις ΕΛΜΕ, να προκηρύξουν επιπλέον στάσεις την ίδια μέρα εφόσον το κρίνουν απαραίτητο και να προχωρήσουν σε ανάλογες κινητοποιήσεις ανάλογα με τις αποφάσεις τους.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ΟΛΜΕ: «Και σήμερα, παραμένουν ανοιχτά όλα τα κύρια ζητήματα στην εκπαίδευση (δαπάνες, διορισμοί, δικαιώματα αναπληρωτών, μισθοί, ωράριο, κ.ά.). Οι διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών είναι επιτακτική ανάγκη για την άμεση κάλυψη των διαπιστωμένων αναγκών της εκπαίδευσης. Οι αναπληρωτές συνεχίζουν να περιπλανώνται στις εσχατιές της Ελλάδας, έχοντας σοβαρό πρόβλημα στέγασης»).

Πηγή: A’ Πρόγραμμα

Σχετική είδηση: Ο.Λ.Μ.Ε.: Στάση εργασίας στις 4/10 και συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας

www.ert.gr

ert.gr
Author:

Νάσος Μπράτσος
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: