Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Στο documentonews το βίντεο του periodikostep.gr με τους καθοδηγούμενους μαθητές στην συγκέντρωση του Μητσοτάκη

Το βίντεο που ανέβασε το periodikostep.gr με την ανάλογη ανάρτηση ανέβηκε και στην ιστοσελίδα documentonews με τίτλο: Ντροπή: Έστησαν προεκλογική φιέστα στον Μητσοτακη με παιδιά 

Ολόκληρη η ανάρτηση του documentonews

Προεκλογική φιέστα με παιδιά έστησαν στο πλαίσιο της περιοδείας του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, σύμφωνα με βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, με τον ίδιο να βρίσκεται σε ρόλο… Μαυρογυαλούρου.

Ειδικότερα, στο βίντεο του PeriodikoStep & paramythianews, φαίνονται παραταγμένοι μαθητές, συντονισμένα και όχι αυθόρμητα, καθώς ακούγεται και καθηγητής να τους καθοδηγεί για το που θα καθίσουν, ενώ χαρακτηριστικές είναι και οι στιχομυθίες, όπου ακούγεται να τους λέει «συνέχεια θα το λέτε έτσι, δεν θα κουραστείτε».

Μάλιστα φαίνονται και τα νοήματα προς τους μαθητές για να ξεκινήσουν να φωνάζουν τα συνθήματα που τους είχαν υπαγορεύσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού έβγαλε σέλφι με τους μαθητές τους είπε «χαριτολογώντας»: «Όλες οι απουσίες δικαιολογημένες, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα, ότι αυτό είναι ένα μάθημα πολιτικής αγωγής!».

Απορίας άξιο πώς βρέθηκαν εκεί οι μαθητές και γιατί δεν βρίσκονταν στο σχολείο τους…

Δείτε το βίντεο: