Στο Νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος που διαγνώστηκε με κορονοϊό

Για προληπτική ολιγοήμερη παρακολούθηση θα παραμείνει στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ασυμπτωματικός και εμβολιασμένος και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ καλή. Ο μόνος λόγος σύμφωνα με την ανακοίνωση για τον οποίο θα παραμείνει στο νοσοκομείο είναι πως έχει ιστορικό ως ασθενής ΧΑΠ.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.

πηγη dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box