Στο νοσοκομείο γυναίκα από ξυλοδαρμό από φίλο της

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε στον Βόλο. Ένας άνδρας χτύπησε την φίλη του επειδή του ζήτησε εξηγήσεις για τα σκυλιά, που έφερε στο σπίτι.

Την έστειλε στο νοσοκομείο – Την έριξε γροθιά στη μύτη

Η κοπέλα που ο ίδιος φιλοξενούσε, του έκανε παρατήρηση γιατί έφερε σκυλιά στο σπίτι. Μετά από αυτό εκείνος της «απάντησε» ρίχνοντας της γροθιά στη μύτη.

Ποινική δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη άσκησε η Εισαγγελία Βόλου μετά από μήνυση που υποβλήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη ασκήθηκε με δεδομένο το σημείο του χτυπήματος που είναι ευπαθές, την εγγύτητα της απόστασης από την οποία σημειώθηκε και τη δύναμη που χρησιμοποιήθηκε.

Σοβαρό χειρουργείο για την κοπέλα

Η παθούσα χρειάστηκε να κάνει ανάταση ρινικών οστών, ενώ τώρα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Μετά την εξέλιξη η υπόθεση θα παραπεμφθεί στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Επισημαίνεται ότι η επικίνδυνη σωματική βλάβη τιμωρείται με ποινή φυλάκισης από τρεις μήνες έως πέντε χρόνια.

dikaiologitika.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: