Στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης Kids Save Lives

Στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης Kids Save Lives
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Παραποτάμου το πρόγραμμα Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης Kids Save Lives την Τετάρτη 24-01-2018.
Το Kids Save Lives είναι ένα προτεινόμενο πρόγραμμα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC), εγκεκριμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (WHO) και το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει όλα τα παιδιά του κόσμου στις πρώτες βοήθειες.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εκπαιδευτές του προγράμματος για την υλοποίηση του, για το οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και το διαθεματικό τρόπο εκπαίδευσης τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών του σχολείου μας. Η χαρά και η ικανοποίηση στα πρόσωπα των μαθητών, μετά από την ολοκλήρωση κάθε δραστηριότητας, αποτελεί την μεγαλύτερη επιβράβευση για την επιτυχία του προγράμματος.
Εύχομαι και στο προσεχές μέλλον να ακολουθήσουν ανάλογα προγράμματα.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box