Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

 Στοιχεία για τον 81χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του και η προηγούμενη διαμάχη με τον εγγονό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως, ο 81χρονος άνδρας από την Αλεξανδρούπολη σκότωσε με 12 μαχαιριές την 73χρονη σύζυγό του. Το άγριο έγκλημα συνέβη στο σπίτι τους, και η γυναίκα έχασε τη ζωή της ακαριαία. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν το πρώτο επεισόδιο βίας στην οικογένεια.

Πριν από λίγες ημέρες, ο 81χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για ενδοοικογενειακή βία, αυτή τη φορά σε βάρος του εγγονού του. Παρόλα αυτά, τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή του εισαγγελέα. Επίσης, η 73χρονη γυναίκα, πριν από το τραγικό γεγονός, είχε ζητήσει την ψυχιατρική εξέταση του άνδρα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, αλλά η αίτηση αυτή δεν είχε γίνει δεκτή.

Ο 81χρονος, μετά το έγκλημα, προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας μισό μπουκάλι χλωρίνης. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο τον βρήκαν και τον συνέλαβαν. Τα αίτια που οδήγησαν σε αυτό το τραγικό γεγονός παραμένουν αδιευκρίνιστα, αλλά η ιατροδικαστική αυτοψία έδειξε ότι η γυναίκα δέχθηκε 12 μαχαιριές στο αριστερό ημιθωράκιο. Ο θύτης δεν διατρέχει κίνδυνο, παρά την απόπειρα αυτοκτονία