Στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ ο Γιώργος Μαυρωτάς

O Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ αλλά και το νέο κλειστό γυμναστήριο Ιωαννίνων, παρουσία του προέδρου του Κέντρου, Παντελή Κολόκα και μελών της διοίκησης.

Ο κ. Μαυρωτάς συνεχάρη και ευχαρίστησε τη διοίκηση και το προσωπικό για την σκληρή προσπάθεια τους, προκειμένου ν’ αλλάξει πρόσωπο ο χώρος που «χτυπάει η καρδιά» του αθλητισμού στην πόλη των Ιωαννίνων, καθώς τα βελτιωτικά έργα που έχουν γίνει έχουν αναβαθμίσει εντυπωσιακά τις δομές. 

Παράλληλα, ως επικεφαλής συντονιστής της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ, επιθεώρησε και την ορθή τήρηση των πρωτοκόλλων λειτουργίας των εγκαταστάσεων στην εποχή της πανδημίας COVID 19.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο ΓΓΑ παρακολούθησε και τον φιλικό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή στο νέο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: