Στη Δράμα έθαψαν τον νεκρό που… έκλεψαν από την Καβάλα

Στο νεκροταφείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας εντοπίστηκε τελικά η σορός του νεκρού, που “εκλάπη” από το Νεκροταφείο της Ελευθερούπολης Καβάλας, όπως καταγγέλλει η σύζυγος του θανόντος. Από χθες το απόγευμα, ειδοποιήθηκαν εισαγγελέας και Αστυνομία, προκειμένου να ανοιχτεί ο τάφος για να διαπιστωθεί αν είναι όντως θαμμένος εκεί ο 76χρονος.

Όπως αναφέρει το parallaximag, ο 76χρονος είχε ταφεί την Μ. Τετάρτη ωστόσο η σύζυγός του εντόπισε αλλοιώσεις στο μνήμα, ζήτησε εκταφή και διαπίστωσε ότι από το φέρετρο έλειπε ο νεκρός και στη θέση του είχαν τοποθετήσει… σανό! Από την πρώτη στιγμή υπήρχε η εικασία, πως η σορός εκλάπη για να ταφεί σε άλλη περιοχή καθώς δεν ήταν η καταγωγή του νεκρού από την Ελευθερούπολη αλλά της συζύγου του.

Οικογενειακή κόντρα

Η αστυνομία -σύμφωνα με πληροφορίες- αποδίδει την υπόθεση σε οικογενειακή κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των δυο οικογενειών, που είχε δημιουργήσει όσο ήταν στη ζωή ο 76χρονος άνδρας. Η κόντρα αυτή φαίνεται να “φούντωσε” με τον θάνατο του ηλικιωμένου, όπου αντικείμενο διαμάχης έγινε ο τόπος ταφής του.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο γιος του εκλιπόντος από τον πρώτο γάμο κατοικεί στη Δράμα. Η σύζυγός του αποφάσισε να ταφεί στην Ελευθερούπολη, όπου και διέμενε με τον 76χρονο, απόφαση που δυσαρέστησε όπως φαίνεται την υπόλοιπη οικογένεια…

Αναμένεται και η επίσημη ενημέρωση για την ταυτοποίηση του πτώματος στον Άγιο Αθανασίο Δράμας.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box