Στην Πρέβεζα οι κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Στην Πρέβεζα οι κινητές Μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Μια  ακόμη σημαντική δράση στον τομέα  της προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά και  ευπαθείς ομάδες ενηλίκων θα πραγματοποιήσει  στην Πρέβεζα “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σε συνεργασία με τον Δήμο και  τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο της πόλης..

Συγκεκριμένα από την Δευτέρα  5 έως την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου  θα βρεθούν στην Πρέβεζα (στον χώρο της  Πλατείας Ανδρούτσου) η κινητή μονάδα “Ιπποκράτης”  και η αντίστοιχη μονάδα

για τους ενήλικες πραγματοποιώντας   δωρεάν προληπτικές εξετάσεις .

Συγκεκριμένα   ο “Ιπποκράτης” θα λειτουργεί από τις 8.30 π.μ έως τις  16.30 μ..μ παρέχοντας προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά  ενώ η κινητή μονάδα για τους ενήλικες θα δέχεται το κοινό τις ίδιες μέρες από τις 9.πμ έως 13.00μμ.

Για πληροφορίες και ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δημαρχείο της Πρέβεζας έως την Δευτέρα 29/10..

Συγκεκριμένα   για τα σχολεία αρμόδιες είναι  οι :Παπαγεωργίου Αγγελική τηλ. 2682360634 και η  Πιτροπάκη Μαρία τηλ. 2682360630.

Οι ενήλικες και οι γονείς που  επιθυμούν να εξεταστούν τα παιδιά τους μπορούν να απευθύνονται στην  Μπούσιου Ευτυχία τηλ. 2682089214.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: