Στην Πάφο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης

Στην Πάφο ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης
Στην Πάφο της Κύπρου θα βρίσκεται από 31 Αυγούστου έως 2 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης προσκεκλημένος (μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Δικτύου Πάφου ) του Δημάρχου της όμορφης Κυπριακής πόλης Φαίδωνα Φαίδωνος.
Η συνεδρίαση του Δικτύου Πάφου θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 20ου Pafos Aphrodite Festival το οποίο ανοίγει την αυλαία του την Παρασκευή στην Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της πόλης παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Πολιτειακών και Κρατικών αξιωματούχων, Πρέσβεων ξένων χωρών, δεκάδων φιλοξενουμένων και εντυπωσιακές εκπλήξεις.
Η φετινή διοργάνωση, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστεί μία από τις δημοφιλέστερες όπερες όλων των εποχών, το αριστούργημα του του Gioachino Rossini «Ο Κουρέας της Σεβίλλης», προσλαμβάνει έναν ιδιαίτερα λαμπρό και εορταστικό χαρακτήρα, καθώς σηματοδοτεί τη συμπλήρωση 20 χρόνων της επιτυχημένης πορείας του θεσμού.
Η παραγωγή είναι του ιταλικού οργανισμού C.I.A.L.M. – Teatro Lirico Italiano σε συνεργασία με το Θέατρο Ventidio Basso Ascoli Piceno και τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου.

Ο «Κουρέας της Σεβίλλης» ανήκει στο είδος της ιταλικής κωμικής όπερας με εύθυμη διάθεση, πλημμυρισμένο από ωραίες μελωδίες και άριες, σπιρτάδα και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς, που υπόσχονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία στο κοινό.

Η μετάφραση θα γίνεται ταυτόχρονα στην ελληνική, αγγλική και ρωσική γλώσσα μέσω υποτίτλων.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box