Στην Ιταλία για το εμπορευματικό κέντρο Θεσπρωτίας Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και Ανδρέας Νταής

Στην Ιταλία για το εμπορευματικό κέντρο Θεσπρωτίας Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και Ανδρέας Νταής
Στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών στη Ρώμη βρίσκεται η Δήμαρχος Σουλίου κα. Σταυρούλα Μπραΐμη – Μπότση, ως πρόεδρος του ΒΙΟΠΑΘΕ μαζί με τον πρόεδρο του ΟΛΗΓ κ. Νταή Ανδρέα και τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Δημάκο Δημήτριο ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ηπείρου – ΠΕ Θεσπρωτίας και μέλος του ΔΣ του ΒΙΟΠΑΘΕ, καθώς πραγματοποιείται σύσκεψη για την πορεία του έργου ADRI-UP πού αφορά την κατασκευή του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρο Θεσπρωτίας.
Η ατζέντα περιλαμβάνει σχέδιο προβολής και διάχυσης πληροφοριών που στοχεύει στην διαρκή ενημέρωση των ενδιαφερόμενων χρηστών και σχετιζόμενων φορέων για την πρόοδο των εργασιών του έργου, ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ των εταίρων και χρονοδιάγραμμα των δραστηριοτήτων. Επίσης η Δήμαρχος θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση της ΒΙΟΠΑΘΕ και των ωφελειών του συγκεκριμένου έργου στην περιοχή.
Η πορεία του έργου προδιαγράφεται αισιόδοξη και η συντονισμένη συνεργασία των εταίρων θέτει γερές βάσεις για την μελλοντική πορεία του. Με σταθερά βήματα προχωράμε στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργου

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box