Στην έκθεση TAXIDI ο δήμος Σουλίου, δήλωση της δημάρχου

Στην έκθεση TAXIDI ο δήμος Σουλίου, δήλωση της δημάρχου
Στην έκθεση TAXIDI συμμετείχε ο δήμος Σουλίου με επικεφαλής την δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη Μπότση και την εντεταλμένη τουρισμού Βάσω Ντούκα. Η δήμαρχος Σουλίου στην σελίδα της στο facebook (από όπου και οι φωτό) έγραψε τα εξής:

Στην έκθεση TAXIDI στη Λευκωσία συμμετείχε ο Δήμος μας σε περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου. Με την εντεταλμένη τουρισμού κ.Ντούκα σε επισκέπτες και τουριστικούς πράκτορες παρουσιάσαμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα , την εκπληκτικής ομορφιάς φύση,τα ποτάμια ,τις εναλλακτικές δραστηριότητες, την ιστορία, την παράδοση ,τον πολιτισμό μας.Η νέα αεροπορική απευθείας σύνδεση Ιωάννινα-Λάρνακα δημιουργεί επιπλέον δυνατότητες πρόσβασης. Στοχευμένα λοιπόν με σχέδιο προχωράμε και έπεται συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο το λεύκωμα Αχέροντας -Παραμυθιά-Σούλι όσο και το DVD απέσπασαν εξαιρετικές κριτικές.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box