Στεφανία Τζαφέρη: άγριος ξυλοδαρμός της food blogger

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνει η φωτογραφία της food blogger από την Κρήτη, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού.

Η Στεφανία Τζαφέρη,  που φέρεται να υπέστη κακοποίηση από τον σύντροφό της, αναφέρει ότι έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες με την αστυνομία και πλέον έχει πάρει εξιτήριο.

“Μια, ελπίζω τελευταία ενημέρωση, και ελπίζω να λύσω τις απορίες. Έχω κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις με την βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ. Αισθάνομαι ασφαλής, έχω πάρει εξιτήριο και από το νοσοκομείο Αγ. Νικολάου και από το Βενιζέλειο στο Ηράκλειο.

Σήμερα πέρασαν ξανά δυο αστυνομικοί με πολιτικά για να επιβεβαιώσουν πως είμαι καλά. Έχουν ξανά επιβεβαιώσει όλα τα στοιχεία μου, έχω ολόκληρη τη γειτονιά και φίλες για υποστήριξη, και ραντεβού την Δευτέρα στο κέντρο ψυχικής υγείας Αγίου Νικολάου. Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον” έγραψε σε αναρτήσεις στο Twitter.

Στεφανία Τζαφέρη κακοποίηση

Στεφανία Τζαφέρη: Η σοκαριστική φωτογραφία και το κύμα συμπαράστασης

Η φωτογραφία που ανέβασε η food blogger, Στεφανία Τζαφέρη, προκάλεσε σοκ και οργή. “Έτσι για να υπάρχει” έγραψε μόνο στην ανάρτησή της, βρίσκοντας το θάρρος, να δημοσιοποιήσει τη φωτογραφία της μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Είναι παραμορφωμένη, με πρησμένα, μελανιασμένα μάτια, και μώλωπες στο πρόσωπο.

Ακολούθησε κύμα συμπαράστασης στο Twitter με χρήστες να την παρακινούν να φύγει από το σπίτι και να πάει στις αρμόδιες Αρχές.

Λίγες ώρες μετά, η food blogger, μετά τα μηνύματα στήριξης που δέχθηκε, βρήκε το κουράγιο και πήγε στην Αστυνομία, αναφέροντας όσα συνέβησαν.

“Update: έχω επικοινωνήσει με την αστυνομία, έδωσα κατάθεση στο νοσοκομείο Αγίου Νικολαου, αργότερα με μετέφεραν στο Βενιζέλειο Ηρακλείου με ΕΚΑΒ για επιπλέον οφθαλμολογικές εξετάσεις και τώρα έχω πάρει εξιτήριο και επιστρέφω σπίτι. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον” έγραψε στο Twitter.

πηγη enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box