Στα χέρια των αρχών δύο αξιωματικοί της υπηρεσίας αλλοδαπών Δυτικής Αττικής

Στα χέρια των αρχών δύο αξιωματικοί της υπηρεσίας αλλοδαπών Δυτικής Αττικής

Πρόκειται για έναν αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος μαζί με συνεργάτη του εκβίαζε έναν επιχειρηματία στην Δυτική Αττική.

Ο επιχειρηματίας υπέκυψε στον εκβιασμό και στις 23 Σεπτεμβρίου παρέδωσε στον αξιωματικό το ποσό των 3.120 ευρώ, λέγοντάς του ότι την 1η Οκτωβρίου θα του δώσει άλλα 3.000 ευρώ.

Όταν πήρε τα χρήματα ο διοικητής του τμήματος αλλοδαπών της Δυτικής Αττικής είπε χαρακτηριστικά στον επιχειρηματία ότι η υπόθεση είναι στα χέρια του. Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας κατήγγειλε τον εκβιασμό στους υπευθύνους των Σωμάτων Ασφαλείας, προσημειώθηκαν 3.000 ευρώ και τα τοποθέτησαν σε φάκελο για να τα παραδώσει στον αξιωματικό.

Το πρωί της 1ης Οκτωβρίου ο επιχειρηματίας επισκέφθηκε το γραφείο του διοικητή του τμήματος αλλοδαπών Δυτικής Αττικής παρέλαβε το φάκελο με τα χρήματα, στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες, μαζί του συνελήφθη και ένας 39χρονος αξιωματικός της ΕΛΑΣ. Μετά από σωματική έρευνα στον διοικητή βρέθηκε ο φάκελος με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι δυο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ert.gr

ert.gr
Author:

Αλέκα Σταυροπούλου
Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: