Σπουδαστές για μία μέρα

STUDENTFORADAY

O Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΕΛΤΑ 360° διοργανώνει και φέτος τον θεσμό StudentForADay και προσκαλεί όλους τους νέους να ζήσουν ως σπουδαστές του για μία ημέρα!

Το Σάββατο  13 Aπριλίου, 11.00 -14.00,το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360° σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα και Καλαμάτα θα υποδεχτεί εκατοντάδες ενδιαφερόμενους για μια μοναδική εμπειρία!

Γίνε σπουδαστής για μια ημέρα! Ενημερώσου για τις ειδικότητες που σε ενδιαφέρουν! Γνώρισε τους μελλοντικούς καθηγητές και τους μελλοντικούς συμφοιτητές σου!

Γνώρισε επαγγελματίες που έχεις σαν πρότυπο! Μπες στα εργαστήρια της ειδικότητας σου! Λάβε μέρος σε workshops σαν να ήσουν σπουδαστής! Γνώρισε το Γραφείο Σταδιοδρομίας! Και κέρδισε υποτροφία και ειδικές τιμές!

Ενημερώσου με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο που έχει γίνει μέχρι σήμερα! Με περισσότερες από 85 ειδικότητες σε 12 τομείς σπουδών, με περισσότερους από 7.500 ενεργούς σπουδαστές και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, ο κόσμος του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360ο σε περιμένει για να σε υποδεχτεί!

Δήλωσε συμμετοχή στο : iekdelta360.gr/sfad2019

Βe A Student for A Day! LivetheDELTA 360° Experience!

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box