Σοκάρει το ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από την πτώση του τελεφερίκ στην Ιταλία

Σοκάρει το βίντεο – ντοκουμέντο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει τις τραγικές στιγμές πριν η καμπίνα του τελεφερίκ πέσει στο κενό. Δεκατέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία στην Ιταλία, με την πτώση καμπίνας τελεφερίκ στην περιφέρεια Πεδεμόντιο. Ο μόνος που επέζησε είναι ο πεντάχρονος Έιταν Μπιράν, ο οποίος σύμφωνα με τους γιατρούς, σώθηκε χάρη στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Το TG3 δημοσίευσε το αποκλειστικό βίντεο και δείχνει πώς χάνεται ο έλεγχος της καμπίνας, στο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα την Κυριακή 23 Μαΐου στο Στρέσα – Μοταρόνε.

Το βίντεο προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας. Η καμπίνα σχεδόν έχει φτάσει στον σταθμό του Μοταρόνε, όταν φεύγει πάλι προς τα πίσω με μεγάλη ταχύτητα, αφού έσπασε το καλώδιο. Λίγα δευτερόλεπτα μετά η καμπίνα συγκρούεται με μια κολώνα και αποσυνδέεται από το υποστηρικτικό σχοινί, πέφτοντας στο κενό.

πηγη enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box