Σκύλος επιτέθηκε σε 2χρονο κοριτσάκι – Μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα μεταφέρθηκε ένα κοριτσάκι 2 ετών την Τετάρτη, έπειτα από επίθεση που δέχτηκε από σκύλο. Το περιστατικό συνέβη στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικώς στο νοσοκομείο της πόλης από τον παππού του ενώ οι γιατροί έκριναν την μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.

Τα τραύματα ωστόσο προβλημάτισαν τους γιατρούς οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία προκειμένου να ξεκινήσουν έρευνες για το πως ακριβώς τραυματίστηκε.

όπως αναφέρει το cretapost στα πλαίσια της έρευνας ζητήθηκε ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ανθρώπινο χέρι ή σκύλος όπως καταγγέλθηκε, προκάλεσαν τον τραυματισμό του.

Τελικά το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το κοριτσάκι επιβεβαίωσε όσα υποστήριξε εξ αρχής η οικογένεια.

Ότι δηλαδή τα θλαστικά τραύματα που φέρει στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός του, προκλήθηκαν από σκύλο και μάλιστα ιδιοκτησίας της ίδιας της οικογένειας.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το παιδί πλησίασε τον γερμανικό ποιμενικό , ο οποίος ήταν δεμένος.

Παρόλο που το συγγενικό περιβάλλον κάνει λόγο για ένα ήρεμο σκυλί, το οποίο ζει δέκα χρόνια στην οικογένεια, εκείνο ξαφνικά, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, επιτέθηκε στη μικρούλα και τις κατάφερε δύο βαθιές δαγκωματιές στον αυχένα.

Τα τραύματα είναι σοβαρά, ωστόσο η ζωή του παιδιού, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν κινδυνεύει. Το περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση που διατηρεί ο παππούς του κοριτσιού ενώ η μητέρα δεν βρισκόταν μπροστά.

πηγή topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box