Σε σοβαρή κατάσταση νεαρή που “χτυπήθηκε” από ρεύμα

Νεαρή κοπέλα χτυπήθηκε από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς του ΟΣΕ και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης στη Λάρισα, στην περιοχή του Μεζούρλου.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, η 18χρονη κοπέλα «κεραυνοβολήθηκε» την ώρα που βρίσκονταν εντός του χώρου των γραμμών στην περιοχή του ΟΣΕ στο Μεζούρλο, πιθανότατα από το ρεύμα που τροφοδοτεί τους συρμούς. Μαζί της ήταν κι ένας νεαρός, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας καθώς και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.

Μαρτυρίες για δυνατή έκρηξη

Σύμφωνα με αυτόπτες μαρτυρίες, νωρίτερα είχε ακουστεί μία δυνατή έκρηξη.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, ενώ η κατάσταση της υγείας της κρίθηκε σοβαρή.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο σοβαρό ατύχημα στη Λάρισα, με το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών από τη διέλευση των γραμμών του ΟΣΕ μέσα από την πόλη, να έρχεται για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα με τραγικό τρόπο. Μόλις πριν από τρία χρόνια σχεδόν στο ίδιο σημείο, ένας 15χρονος υπέστη ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγες εβδομάδες μετά.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box