Σε ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη που υπέστη εγκεφαλικό

Στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής νοσηλεύεται από το βράδυ της Τρίτης η ηθοποιός και πρώην βουλευτής, Νόρα Κατσέλη που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο και χρειάστηκε να υποβληθεί άμεσα σε πολύωρη νευροχειρουργική επέμβαση. «Σας ενημερώνουμε ότι εχθές 20/04/2021 και ώρα 20:07 διακομίσθηκε στη ΜΕΘ Ευρωκλινικής Αθηνών η κυρία Νόρα Κατσέλη με αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο», αναφέρεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου και συμπληρώνεται: «Λαμβάνοντας υπόψη την κλινική κατάσταση της ασθενούς και την έκταση του αιματώματος, αποφασίσθηκε η άμεση νευροχειρουργική παρέμβαση για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Η χειρουργική παρέμβαση εξελίχθηκε χωρίς επιπλοκές».

«Η ασθενής παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ, υπό στενή νευρολογική παρακολούθηση», καταλήγει η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν η υπεύθυνη της Μονάδας Εγεφαλικών, Βάσω Ζησιμοπούλου, ο διευθυντής-νευροχειρουργός, Μιλτιάδης Σουγιουλτζόγλου και ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ζώης Παναγόπουλος.

πηγη enikos.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box