Σε επιφυλακή το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου Πρέβεζας

Σε επιφυλακή το προσωπικό και τα μηχανήματα του Δήμου ΠρέβεζαςEπίσκεψη στις Τοπικές Κοινότητες που αντιμετωπίζουν τα μεγαλύτερα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις ( Καμαρίνα και Κρυοπηγή στην Δ.Ε Ζαλόγγου και Ρεματιά, Βρυσούλα και Σκιαδά στην Δ.Ε Λούρου) πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης.
Με επέμβαση των μηχανημάτων αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ένα σημείο μεταξύ Ρεματιάς και Σκιαδά ενώ ο κ.Μπαϊλης εκτιμώντας την κατάσταση έθεσε με απόφασή του σε επιφυλακή τους υπαλλήλους του Δήμου κλάδου ειδικότητας Δ.Ε Χειριστών Μηχανημάτων Έργου Εργατών και Οδηγών και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων (Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου) προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τα έντονα καιρικά φαινόμενα και να επιτευχθεί η πρόληψη πιθανών ατυχημάτων μέχρι την εξασθένηση τους.
Επίσης ο κ. Μπαΐλης ευχαριστεί θερμά τον Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας Ευάγγελο Βογλη και την Κινητή Αστυνομική Μονάδα για την συνεχή παρουσία τους στα σημεία που παρουσιάζουν προβλήματα.Share This:

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: