Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σε δίκη 5 πολίτες για το δάσος Βαλανιδορράχης

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΛΑΝΙΔΟΡΡΑΧΗΣ

Ανακοίνωση- Κάλεσμα

Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη,8 Ιούνη γίνεται η δίκη εναντίον πέντε πολιτών, για άσκηση παράνομης βίας κατά  συναυτουργία, μετά από μηνυτήρια αναφορά του εκπροσώπου της διαχειριστικής επιτροπής!!!

Όταν πριν δύο χρόνια, ακούσαμε ότι στο δάσος της Βαλανιδορράχης 

έχουν έρθει μπουλντόζες και κόβουν βρεθήκαμε πολλά άτομα στο δάσος!

Όπως ήταν φυσικό προχωρήσαμε σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο, μια ειρηνική διαμαρτυρία! 

Καμία άσκηση βίας δεν υπήρξε. Άλλωστε αυτό φαίνεται στο ότι μαζί μας βρίσκονταν και ο εκπρόσωπος της διαχειριστικής επιτροπής Αχιλλέας Δημάκος!!!     

Φίλες και Φίλοι

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος της Δημόσιας Περιουσίας και της «επιβίωσης» των τοπικών κοινωνιών είναι πρωτίστως υπόθεση των πολιτών!

Εάν στερηθούμε το δάσος και τις παραλίες, είναι σίγουρο οι τοπικές επιχειρήσεις που προσφέρουν διαμονή, διατροφή, ψυχαγωγία, διασκέδαση κ.λ.π., θα υποχρεωθούν να ανταγωνιστούν τον μεγαλοεπενδυτή χωρίς να διαθέτουν φυσικά τις ανάλογες δυνατότητες!

Επακόλουθο όλων αυτών σε τοπικό επίπεδο η μικρή και πολύ μικρή επιχειρηματική δραστηριότητα θα συρρικνωθεί, έως το σημείο εξαφάνισης!

Επίθεση σ’ όσους αντιδρούν στο ξεπούλημα!

Επειδή με τις αντιδράσεις μας αναδείξαμε το πρόβλημα και υπερασπιστήκαμε τον τόπο μας, οι εκπρόσωποι των ιδιωτών μας επιτίθενται με θράσος, να μας εκφοβίσουν!!! Επιχειρούσαν και επιχειρούν να σιγήσουν οι φωνές, για να γίνει το «έργο τους» πιο εύκολο!  

Είναι πια ξεκάθαρο ότι πρέπει να «φιμώσουν» τις «ενοχλητικές φωνές» να εκβιάσουν, να τρομοκρατήσουν, ώστε να πάψουν να ενοχλούν τα συμφέροντα.

Φίλες και Φίλοι

Είναι ανάγκη να παραβρεθούμε όλες και όλοι έξω από το Πρωτοδικείο Πρέβεζας για να συμπαρασταθούμε στους κατηγορούμενους, αλλά και να δείξουμε την αντίδρασή μας, σε όσους προσπαθούν με κάθε μέσο να μας στερήσουν το δάσος της Βαλανιδορράχης και τις παραλίες! Γι’ αυτό: 

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ

Τετάρτη, 8 Ιούνη στο Πρωτοδικείο Πρέβεζας

Το Διοικητικό Συμβούλιο