Σερβετάς: Μπήκα στα sites να διαβάσω για την πορεία της υγείας μου

Με δηκτικό τρόπο αντέδρασε ο Γιάννης Σερβετάς στις ειδήσεις που μετέδωσαν ορισμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την κατάσταση της υγείας του.

«Κοιμήθηκα δυο ώρες και όταν ξύπνησα με αγωνία μπήκα στα sites να διαβάσω για την πορεία της υγείας μου… Απ’ ότι λένε, Δόξα να έχει, είμαι καλύτερα…

ΥΓ.: θα σας κρατώ ενήμερους ΥΓ1.: Και αυτοί στον ΣΚΑΙ ένα αφιέρωμα στην καριέρα μου δε με κάνανε…» έγραψε ο δημοφιλής παρουσιαστής.

Νωρίτερα σε άλλη ανάρτησή του ο στενός συνεργηάτης του Αντώνη Κανάκη είχε αναφερθεί και πάλι στο συγκεκριμένο θέμα σημειώνοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Μην πιστεύετε τίποτα. Είναι μία χαρά στο σπίτι μου με ίωση! Ο Χριστός Ανέστη αλλά η δημοσιογραφία την βγάζει δεν την βγάζει».

Να σημειωθεί ότι το Μεγάλο Σάββατο, ο Γιάννης Σερβετάς είχε ανεβάσει στο Facebook μια φωτογραφία λίγο πριν κάνει μια ακτινογραφία. «Εντάξει θα γίνει η Ανάσταση, αλλά καλού κακού κάνουμε και μια ακτινογραφία… όλα καλά. Ίωση είναι θα περάσει. Ευχαριστώ Express Service που θα έλεγε David Hasselhoff…» ανέφερε.

dikaiologitika.gr
Author:

You May Also Like

Αρέσει σε %d bloggers: