Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Σεμινάριο για την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ WEBINAR

Την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 στις 11:00 π.μ., ο Αναπτυξιακός Οργανισμός ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ θα διοργανώσει το τρίτο, κατά σειρά, διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) σχετικά με την αγροδιατροφική επιχειρηματικότητα. 

Το θέμα του 3ου webinar είναι «Παραγωγή ποιοτικού αιγοπρόβειου γάλακτος» με εισηγητή τον κ. Αναστάσιο Παναγιωτίδη, Γεωπόνος MSc

Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα δήλωσης συμμετοχής, στην ιστοσελίδα http://www.infotaptok.gr

Τα διαδικτυακά σεμινάρια υλοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Μηχανισμός Διαρκούς Πληροφόρησης και Υποστήριξης της Στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ – ΕΚΤ στην περιοχή υλοποίησης του ΤΑΠΤοΚ – Leader της ΗΠΕΙΡΟΣ Α.Ε.», η οποία χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020,  και απευθύνεται σε ανέργους από την ΠΕ Ιωαννίνων και την ΠΕ Θεσπρωτίας.  

Για ερωτήσεις και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΕ – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ) (Πλ.Πύρρου & Μιχ. Αγγέλου 1, Ιωάννινα) είτε μέσω της ιστοσελίδας http://www.infotaptok.gr είτε τηλεφωνικά στο 2651036686-83087.