Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Ριζόπουλος: τιμή η υποψηφιότητα Μάγδας Τάτση με ΠΑΣΟΚ

Ορίζοντες Ηπείρου

Τιμή η υποψηφιότητα της αντιπροέδρου Μάγδας Τάτση, της παράταξης με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Για μια τιμητική στιγμή τόσο για τον ίδιο προσωπικά όσο και για τους Ορίζοντες Ηπείρου έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης, Σπύρος Ριζόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σήμερα με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της αντιπροέδρου των Οριζόντων Ηπείρου, Μάγδας Τάτση, στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Θεσπρωτία.

«Για τους Ορίζοντες Ηπείρου η υποψηφιότητα της κ. Τάτση αποτελεί πολλαπλή τιμή γιατί έρχεται να υλοποιήσει στην πράξη την αλλαγή που προσπαθούμε να κάνουμε στη λογική ότι το κεντρικό σύστημα εξουσίας κινείται σε παράλληλη διαδρομή με την αυτοδιοίκηση. Το να έχουμε δυνητικά ένα στέλεχός μας εκλεγμένο βουλευτή είναι η μεγαλύτερη καταξίωση για την παράταξή μας. Το γεγονός ότι ένα κόμμα εξουσίας επιλέγει να στελεχώσει το ψηφοδέλτιό του με ένα στέλεχός μας είναι μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους κακόβουλα αναρωτιούνται με τι ανθρώπινο δυναμικό θα διοικήσουμε την Περιφέρεια Ηπείρου», είπε αρχικά ο κ. Ριζόπουλος.

Ακολούθως ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο επήλθε η συμφωνία για την επιλογή της κ. Τάτση ως υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, παράλληλα με τη διατήρηση της θέσης της ως αντιπροέδρου των Οριζόντων Ηπείρου.

Όπως τόνισε, η κ. Τάτση τον ενημέρωσε για την πρόταση που της έγινε από το κόμμα του Νίκου Ανδρουλάκη να είναι υποψήφια βουλευτής στην Θεσπρωτία, με τον κ. Ριζόπουλο να συμφωνεί στην προοπτική αυτή. Ακολούθησε επικοινωνία του ιδίου με τα κεντρικά του κόμματος και συμφωνήθηκε η παραμονή της κ. Τάτση στη θέση της αντιπροέδρου των Οριζόντων Ηπείρου.

Κλείνοντας, ο κ. Ριζόπουλος, αποσαφήνισε ότι την ίδια στάση θα κρατήσει εφόσον οποιοδήποτε άλλο κόμμα ζητήσει κάτι αντίστοιχο για κάποιο στέλεχος της παράταξής του.

«Είμαστε μια ανεξάρτητη παράταξη με στόχο να επηρεάζουμε τα δρώμενα στο κέντρο εξουσίας και η εξέλιξη αυτή είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», κατέληξε ο κ. Ριζόπουλος.

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν η υποψηφιότητα της κ. Τάτση σημαίνει ότι το σενάριο στήριξης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο πρόσωπό του για τις περιφερειακές εκλογές έρχεται πιο κοντά, ο κ. Ριζόπουλος ξεκαθάρισε για μια ακόμα φορά ότι βασικό μέλημα της παράταξης είναι η προγραμματική σύγκλιση κι όχι η στήριξη.

«Στήριξη υπάρχει μόνο σε φυσικά πρόσωπα. Εγώ είμαι επικεφαλής μιας παράταξης, άρα μιλάμε για συνεργασία η οποία στηρίζεται στη συμφωνία ενός συγκεκριμένου μοντέλου διακυβέρνησης και η οποία είναι ανοιχτή για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν. Σε ότι αφορά τη συνεργασία μας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ δεν είμαστε εκεί. Είμαστε στη συμφωνία σε ότι αφορά την συμμετοχή της κ. Τάτση στο ψηφοδέλτιό του. Σαφώς έχει χτιστεί ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης, το οποίο όμως αφορά μόνο την κ. Τάτση, η οποία το έχουμε αποσαφηνίσει ότι θα δώσει τη μάχη για τους Ορίζοντες Ηπείρου από οποιοδήποτε μετερίζι», τόνισε ο κ. Ριζόπουλος.

Από την πλευρά της, η κ. Τάτση έκανε λόγο για μεγάλη τιμή, ευχαριστώντας προσωπικά τόσο τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη και τον γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Ανδρέα Σπυρόπουλο για την επιλογή της ως υποψήφιας βουλευτή, όσο και τον επικεφαλής τον Οριζόντων Ηπείρου, Σπύρο Ριζόπουλο για τον σεβασμό και την εκτίμηση στο πρόσωπό της.

«Έχουμε χτίσει ένα πλαίσιο εμπιστοσύνης ώστε να είμαι και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αλλά και αντιπρόεδρος των Οριζόντων Ηπείρου. Να είστε σίγουροι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με στόχο την εθνική επανεκκίνηση», ανέφερε η κ. Τάτση.