Ρεγγίνα Δηλαβέρη: να γίνουμε συνοδοιπόροι για να πάμε την Ήπειρο ψηλότερα

Ρεγγίνα Δηλαβέρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος

Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η επιλογή του Αλέκου Καχριμάνη, να συμμετάσχω στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στη Θεσπρωτία. Ως θεσμός, η αιρετή Περιφέρεια διαθέτει όργανα με ευρείες αρμοδιότητες στην υλοποίηση έργων και υποδομών στρατηγικής σημασίας και η Περιφέρεια Ηπείρου έχει καταφέρει να αξιοποιήσει κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και να υλοποιήσει σημαντικά έργα, που αφενός βελτίωσαν την καθημερινότητα των πολιτών και αφετέρου ενίσχυσαν την επιχειρηματικότητα, τον τουρισμό και την εξωστρέφεια των προϊόντων της Ηπείρου. Η Ήπειρος είναι έτοιμη να περάσει στην νέα περιφερειακή περίοδο, δίνοντας έμφαση στην εξωστρέφεια και στην καινοτομία.

Με συναίσθηση της ευθύνης και όρεξη για πολλή δουλειά, συμπορεύομαι με τον με τον Αλέκο Καχριμάνη, γιατί ξέρει να μιλάει με έργα, να διεκδικεί και να πετυχαίνει τους στόχους, γιατί έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αναδείξει τον πλούτο και τις ομορφιές της Ηπείρου και ακούραστα στέκεται δίπλα στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Με βάση το πρόγραμμα, το έργο, τις αποδεδειγμένες δυνατότητες, μπορούμε να πάμε την Ήπειρο ακόμη ψηλότερα.

Απευθύνομαι σε όλες και όλους και σας καλώ να γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια.

Βιογραφικό

Είμαι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής ΔΠΘ, με πρακτική άσκηση στο Γραφείο Κοινοτικού Δικαίου του Υπουργείου Γεωργίας & κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου Ε.Κ.Π.Α. στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας. Από το 2006 ασκώ μάχιμη δικηγορία στην Ηγουμενίτσα.

Το 2014 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος Ηγουμενίτσας, διατέλεσα Αντιδήμαρχος Οικονομικών μέχρι τον Μάρτιο του 2017 και είμαι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και Πρόεδρος της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Υποθέσεων του Δήμου.

Είμαι παντρεμένη με τον Απόστολο Φούκη και έχουμε μια κόρη.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box