Πύρινος τρόμος ξανά στην Ηλεία: Η φωτιά στη Νεμούτα απειλεί σπίτια

Ο εφιάλτης επιστρέφει στη Νεμούτα. Αν και νωρίτερα το πρωί υπήρχαν πληροφορίες ότι δεν υπήρχαν ενεργά μέτωπα στην Ηλεία, η κατάσταση έχει πλέον αλλάξει. Αυτή τη στιγμή υπάρχει νέα μεγάλη αναζωπύρωση στη Νεμούτα Αρχαίας Ολυμπίας που είναι και το κυριότερο μέτωπο για την πυροσβεστική. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις και δίνουν τιτάνια μάχη ώστε να οριοθετήσουν την πυρκαγιά και να διασώσουν ό,τι μπορούν από το δάσος της περιοχής.

Το πέρασμα της πυρκαγιάς από την δασική έκταση κοντά στο χωριό Νεμούτα της προηγούμενες μέρες ήταν τρομακτικό. Οι κάτοικοι του χωριού με αυτοθυσία είναι εκεί και καθαρίζουν χωράφια, κλαδεύουν δέντρα προσπαθώντας να σώσουν τα σπίτια τους και να συνδράμουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις. Οι κάτοικοι κάνουν έκκληση για εναέρια μέσα και πιο συγκεκριμένα για αεροσκάφη canadair Αυτή τη στιγμή το μέτωπο «αγγίζει» το φαράγγι του Άμπουλα…

Πηγή φωτό και βίντεο: ilialive.gr/patrisnews.com

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box