Πυροβόλησε τη μητέρα του κατά λάθος

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε ερημική περιοχή των Σαβαλίων.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής ένας 58χρονος άνδρας πυροβόλησε τη μητέρα του κατά λάθος, όταν άκουσε τα σκυλιά να γαβγίζουν επίμονα και θεώρησε πως επρόκειτο για κλέφτες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ilialive.gr, γύρω στις 5 το πρωί ο 58χρονος άκουσε θορύβους έξω από το σπίτι του. Τα σκυλιά ήταν πολύ ανήσυχα και γάβγιζαν επίμονα. Έτσι, πήρε το φλόμπερ του και βγήκε στο μπαλκόνι για να πυροβολήσει στον αέρα προκειμένου να εκφοβίσει όποιον τυχόν βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους.

Οι γονείς του που διαμένουν στο ισόγειο άκουσαν τον πυροβολισμό και η 91χρονη μητέρα του ανέβηκε στο μπαλκόνι του γιου της να δει τι είχε συμβεί.

Ο 58χρονος ετοιμαζόταν να γεμίσει ξανά το φλόμπερ για να ρίξει ακόμη μια βολή. Όμως εκείνη την ώρα, από λάθος, το όπλο εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η μητέρα του.

Ευτυχώς, η σφαίρα δεν βρήκε κάποιο ζωτικό όργανο.

Ο γιος της, σε κατάσταση σοκ, προσπάθησε να της προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και τη μετέφερε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Στη συνέχεια η ηλικιωμένη γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή της

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box