Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Γιατρός το θύμα της επίθεσης – «Μου βίασαν το παιδί» φώναζε η γυναίκα

Απίστευτο παρασκήνιο πίσω από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Χαλάνδρι. 

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου από το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, μια γυναίκα πυροβόλησε δύο φορές τον πρώην σύντροφό της στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια του παιδιού τους. 

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές, το θύμα της επίθεσης είναι οφθαλμίατρος και είχε στο παρελθόν σχέση με την εν λόγω γυναίκα, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί εκτός γάμου και το οποίο έχει αναγνωρίσει. 

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να είχε συχνά καυγάδες και έντονες λογομαχίες. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο άνδρας είχε πάει να πάρει το παιδί από το σχολείο, ενώ η γυναίκα τον περίμενε κοντά στην αυλή του σπιτιού που διέμενε. Εκεί, είχαν μια έντονη λογομαχία και ξαφνικά η γυναίκα – άγνωστο πώς- έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε δύο φορές. 

Αξίζει να σημειωθεί πως η γυναίκα, αλβανικής υπηκοότητας, παραδόθηκε χωρίς αντίσταση στις Αρχές, ενώ φέρεται να είναι σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, φέρεται να κατηγορεί τον άνδρα για τον βιασμό του παιδιού της.

Είναι χαρακτηριστικό πως η γυναίκα μέσα από τις ακατάληπτες φράσεις της, την ώρα που συνελήφθη φώναζε: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί».

Όπως ανέφεραν μαρτυρίες των γειτόνων ότι η δράστιδα εδώ και καιρό είχε βάλει στο μάτι τον πατέρα του παιδιού της και τη σύζυγό του και φέρεται σύμφωνα με τις μαρτυρίες, να τους απειλούσε εδώ και πάρα πολλά χρόνια. 

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν παθιασμένη από ζήλεια και ήθελε εκδίκηση για την «απώλεια» του παιδιού της.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια την επιμέλεια του παιδιού είχε κερδίσει μέσω δικαστικής απόφασης ο πατέρας, καθώς η γυναίκα είχε κριθεί ακατάλληλη να έχει την επιμέλεια. 

Σύμφωνα με περίοικους, η δράστιδα είχε δημιουργήσει κι άλλες φορές προβλήματα και είχε απασχολήσει τις Αρχές με την συμπεριφορά της προς τον γιατρό και την οικογένειά του.

Ο 70χρονος τραυματίας γιατρός βρίσκεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς, έχει τραύμα στον θώρακα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως κρίσιμη.

πηγη real.gr/Tου Θεοδόση Π. Πάνου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box