Πρόωρες εκλογές ανακοίνωσε ο Ζάεφ

Τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών στα Σκόπια ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ. Η απόφαση έρχεται λίγες ώρες μετά την αποτυχία να εξασφαλίσει η χώρα ημερομηνία έναρξης προενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΕΕ.

ΟΖόραν Ζάεφ σε έκτακτο διάγγελμα προς τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας, ανακοίνωσε πως προχωράει σε πρόωρες εκλογές το συντομότερο δυνατόν.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας πρόκειται να ενημερώσει την Κυριακή τον πρόεδρο της χώρας, Στεβ Πενταρόβσκι.

“Πραγματοποιήσαμε τα πάντα, αλλά η ΕΕ δεν κράτησε την υπόσχεσή της. Έκαναν ένα ιστορικό λάθος. Κάναμε ότι μπορούσαμε. Είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι είμαστε θύματα ενός ευρωπαϊκού λάθους. Είμαι απογοητευμένος και θυμωμένος” είπε ο Ζάεφ.

“Καταλαβαίνω την απογοήτευση των πολιτών. Το ευρωπαϊκό όνειρο των Μακεδόνων πολιτών δεν θα καταστραφεί. Στέκομαι με υπευθυνότητα πίσω σας και για αυτό τον λόγο θα ήθελα να ακούσω την άποψή σας στις πρόωρες εκλογές σύντομα. Εσείς θα αποφασίσετε σε ποιον δρόμο θα βαδίσουμε” πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ:real.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box
Αρέσει σε %d bloggers: