Πρόσκληση του επιμελητηρίου Πρέβεζας για συμμετοχή στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς

Πρόσκληση του επιμελητηρίου Πρέβεζας για συμμετοχή στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς
Το Επιμελητήριο Πρέβεζας καλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς που θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου, 1 & 2 Απριλίου 2017 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Το 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές και έχει πλέον καταστεί η σημαντικότερος θεσμός στον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς στη χώρα μας, με την παρουσία πάνω από 50.000 επισκεπτών και 10.000 επαγγελματιών στις προηγούμενες διοργανώσεις.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί ο 5ος Διαγωνισμός Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων και ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς.
Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Πρέβεζας κα Μαρία Καχριμάνη στο τηλ.: 2682029414 (Εσωτερικό 3) έως 15 Φεβρουαρίου 2017.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box