Ακολουθήστε μας στο VIBER για να λαμβάνετε σε πραγματικό χρόνο τις αναρτήσεις μας.

https://invite.viber.com/?g2=AQAhvsW7isOUdlCEkVCqv7YorRka1dt%2FMmmYsdlj%2BHNRIl0RiuqqmD4CiLD5s2SY

Όποτε θέλετε μπορείτε να αποχωρίσετε (αν και δεν το θέλουμε).

Πρόσκληση για συμμετοχή στην  έκθεση τουρισμού FERIENMESSE στη Βιέννη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου για συμμετοχή στην  έκθεση τουρισμού: FERIENMESSE στη Βιέννη

 Η Περιφέρεια Ηπείρου, στο πλαίσιο του προγραμματισμού της   για την προώθηση του προορισμού «Ήπειρος», πρόκειται να συμμετάσχει στη Έκθεση τουρισμού  FERIEN MESSE WIEN  που θα πραγματοποιηθεί στη Βιέννη στο διάστημα 14-17 Μαρτίου  2024. 

Η εν λόγω έκθεση θεωρείται ως μια από τις μεγαλύτερες της Κεντρικής Ευρώπης, στην οποία λαμβάνουν μέρος  περισσότεροι από 800 εκθέτες από 70 χώρες και προσελκύσει  περισσότερους από 150.000 επισκέπτες. 

Η  Περιφέρεια Ηπείρου θα συμμετάσχει ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ και μπορούν να φιλοξενηθούν με εκπροσώπους τους: Δήμοι, Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων και γενικά φορείς της Ηπείρου αλλά και επιχειρήσεις του τουρισμού που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο. Επίσης, μπορεί να αποσταλεί και υλικό προβολής.  

Στο site της Έκθεσης: www.ferien-messe.at/en-gb , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά με περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα λειτουργίας της Έκθεσης. 

Απαραίτητη προϋπόθεση, για συμμετοχή και φιλοξενία στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, είναι  η εκδήλωση  ενδιαφέροντος να γίνει μέσω της συμπλήρωσης  φόρμας και την αποστολή της στο  email: ar.stasinou@gmail.com ως την Δευτέρα   4 Μαρτίου 2024. 

Η αποστολή της συμπληρωμένης φόρμας στην παραπάνω διεύθυνση ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων συμμετοχής. Πληροφορίες: Αρετή Στασινού, τηλέφωνο:2651364222.  

 Η  Περιφέρεια Ηπείρου θα αναλάβει να μεταφέρει  ενημερωτικό υλικό των Δήμων,  επιχειρήσεων και φορέων (20 τεμάχια ανά φορέα ή επιχείρηση), ώστε να διανεμηθεί στην έκθεση και το οποίο πρέπει να είναι στη γερμανική ή αγγλική γλώσσα. Το υλικό  θα πρέπει να το παραδώσουν οι ενδιαφερόμενοι στο Τμήμα Τουρισμού στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, στο γραφείο 143, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13.00 μ.μ.   

Επισημαίνεται ότι επειδή  το ύφος του περιπτέρου του ΕΟΤ είναι συγκεκριμένο, δεν επιτρέπεται σε κανέναν συνεκθέτη να ενσωματώσει στο χώρο δικές του κατασκευές, φωτογραφίες, οθόνες προβολής ή άλλα διακοσμητικά στοιχεία.