Πρόκριση της ΘΕΑΤΟ στο πανελλήνιο Φεστιβάλ Καρδίτσας

Η ΘΕΑΤΟ στο 37ο Πανελλήνιο

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών Θιάσων Καρδίτσας

Πρόκριση της ΘΕΑΤΟ στο 37ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Καρδίτσας που διοργανώνει η Ένωση Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού, από 17 έως 26 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας.

Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 , στις 8.30 η παράσταση «σΆρκας Πνεύμα» που είναι βασισμένη σε σκίτσα του Αρκά , με επιμέλεια κειμένου και σκηνοθεσία Γιάννη Δημάκα θα ταξιδέψει στο μεγαλύτερο και μακροβιότερο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου .

Η επιλογή μας εκτός του ότι από μόνη της αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας , μας γεμίζει χαρά και μας εμπνέει , μας δίνει δύναμη και σιγουριά να συνεχίσουμε το δικό μας μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του θεάτρου στο οποίο συνταξιδιώτες είστε εσείς οι θεατές μας.

Η ΘΕΑΤΟ  26 χρόνια αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη της Παραμυθιάς , για τον Δήμο Σουλίου , την Θεσπρωτία αλλά και ακόμη πιο μακρυά για την Ήπειρο και σε όλη την Ελλάδα .

Η αποστολή που θα πλαισιώσει το νέο μας θεατρικό ταξίδι αποτελείται από τους ηθοποιούς : Ματίνα Τζάκου ,Δημήτρης Χρήστου, Σπυριδούλα Γόγολου , Άννιτα Δημητρίου , Πόπη Πατσιούρα , Μαρία Αναγνωστοπούλου , Γιάννης Δημάκας ,Χρήστος Ευαγγελίδης , (και από την φίλια θεατρική ομάδα ΘΕΟΦΙΛ : ) Δημήτρης Σκεύης , Φένια Μυλωνά ,Πόπη Μπότου , Άννα Τέσσια και στην Τεχνική υποστήριξη η Χρυσάνθη Μάρκου .