Πρόγραμμα Συμβουλευτικής του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας

«Πρόγραμμα Συμβουλευτικής του Δ.ΙΕΚ Ηγ/τσας»

To Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας  είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ξεκινά τη λειτουργία Προγράμματος Συμβουλευτικής. Στόχος του Προγράμματος είναι να προσφέρει υπηρεσίες συμβουλευτικής στους σπουδαστές του, σε ποικιλία θεμάτων που πιθανόν να τους απασχολούν. Σκοπός του Δ.ΙΕΚ Ηγουμενίτσας είναι να παρέχει όχι μόνο υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση αλλά και να εφαρμόσει μια πολιτική ευαισθητοποίησης απέναντι σε θέματα ψυχικής και συναισθηματικής ενδυνάμωσης, προσωπικής ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. 

 Οι υπηρεσίες  παρέχονται εντελώς δωρεάν, στο χώρο του Δ.ΙΕΚ και διέπονται από το πρωτόκολλο της επαγγελματικής δεοντολογίας, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού. 

Η επιστημονική ομάδα του Προγράμματος αποτελείται από: 

  • την κα Ελπίδα Ανδρέου, Κοινωνική Λειτουργό, MS.c στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, στην Εκπαίδευση και Υγεία
  • την κα Κασσιανή Πανάγιου, Κοινωνική Λειτουργό, MS.c στη Συμβουλευτική Ψυχολογία
  • την κα Σπυριδούλα Τραχανά, Ψυχολόγο – Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box