Πρόβες για εκλογές κάνει το Υπουργείο Εσωτερικών (photo)

«Φωτιές» άναψε σήμερα το πρωί το υπουργείο Εσωτερικών αφού στην πλατφόρμα του «Μάθε που ψηφίζεις» ανέβασε  για λίγα λεπτά μια νέα φόρμα που έλεγε «Εκλογές 2021» , την οποία  αποκλειστικά παρουσιάζει το topontiki.gr.

Η νέα φόρμα «ΕΚΛΟΓΕΣ 2021» έμεινε μόνο γα λίγα λεπτά στον αέρα του site του Υπουργείου Εσωτερικών και στην συνέχεια κατέβηκε  προκειμένου να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Αυτά τα λίγα λεπτά ωστόσο ήταν αρκετά για να φέρουν και πάλι στην επιφάνεια τα σενάρια που λένε ότι επεξεργάζεται η κυβέρνηση για πρόωρες εκλογές τον Ιούνιο ή το φθινόπωρο.

Όπως άλλωστε έχει γράψει το topontiki.gr, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες η κυβέρνηση θα ήθελε να πάει σε εκλογές προκειμένου να ανανεώσει την εντολή των πολιτών καθώς ο εξελίξεις στα θέματα της οικονομίας εξ’ αιτίας της πανδημίας είναι ιδιαίτερα δυσοίωνες.

Οι πληροφορίες λοιπόν επιμένουν ότι ο πρωθυπουργός δέχεται εισηγήσεις από τους στενούς του συνεργάτες να πάει σε εκλογές στις αρχές του καλοκαιριού ή το αργότερο το φθινόπωρο καθώς με αυτό τον τρόπο θα κατορθώσει να συγκρατήσει και τους Νεοδημοκράτες που δυσαρεστημένοι από το κυβερνητικό έργο αναζητούν άλλο πολιτικό φορέα για να εκφραστούν.

Το σενάριο των εκλογών βλέπει άλλωστε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μιλώντας χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και την εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Ποτέ δεν πίστεψε σε ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας. Η ραγδαία κυβερνητική φθορά του τελευταίου μήνα μπορεί να οδηγήσει σε πολιτικές εξελίξεις. Η κατάρρευση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς την κυβέρνηση σε συνδυασμό με τα φαινόμενα παρακμής που διαρκώς βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν δημιουργήσει ένα πνιγηρό κλίμα στην ελληνική κοινωνία».

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box