Πρωτοφανές επεισόδιο σε νοσοκομείο – Γιατρός πέταξε σκαμπό σε συνάδελφό του

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο έγινε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Την ίδια στιγμή που το σύνολο του ιατρικού προσωπικού δίνει τον αγώνα του εναντίον του φονικού κορωνοϊού, δυο γιατροί πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν στο οφθαλμολογικό τμήμα του νοσοκομείου. Για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο ήρθαν σε έντονη διαφωνία.

Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, η ένταση της φωνής ανέβηκε και από τις δύο πλευρές, και άρχισαν να πέφτουν ..μερικές ψιλές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24 ο ένας εμπλεκόμενος – ειδικευόμενος ιατρός – πέταξε σκαμπό στον άλλον γιατρό μέσα στα τακτικά ιατρεία.

Παρόντες στο επεισόδιο γιατροί, νοσηλευτές, ασθενής και συνοδός ασθενή! Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους, ύβρεις, ξύλο και προπηλακισμοί. Μέχρι να φθάσει η αστυνομία, που είχε στο μεταξύ ειδοποιηθεί, ο ειδικευόμενος…. είχε γίνει καπνός!

Το θέμα έχει γίνει ευρέως γνωστό στο νοσηλευτικό ίδρυμα και συζητήσεις μεταξύ γιατρών κάνουν λόγο για οξύθυμη συμπεριφορά από την πλευρά του ειδικευόμενου.

Πάντως μήνυση δεν υποβλήθηκε.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box