Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος

Πρωταθλήτρια είναι η Ελλάδα στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος, η οποία γίνεται ακόμα πιο ακριβή αν αναλογιστεί κανείς τους μισθούς στην Ελλάδα (την αγοραστική δύναμη) με αυτούς της ΕΕ.

Για το θέμα αυτό εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέροντας ότι «Ο κ. Μητσοτάκης πουλάει φούμαρα ενώ οι νέοι λογαριασμοί της ΔΕΗ ξεπερνούν τους μισθούς – Πάλι πρωταθλήτρια της ΕΕ η Ελλάδα στην τιμή του ρεύματος»

Χθες νοικοκυριά και επιχειρήσεις άρχισαν να παίρνουν νέους λογαριασμούς της ΔΕΗ που ξεπερνούν ακόμα και το μισθό τους και ο κ. Μητσοτάκης από τη Ρεβυθούσα πουλάει φούμαρα για τη διεθνή συγκυρία, μήπως και κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τη στήριξη της αισχροκέρδειας.

Την ώρα που η Ελλάδα για πολλοστή φορά είναι σήμερα πάλι πρωταθλήτρια στο πιο ακριβό ρεύμα στην Ευρώπη, με τεράστια διαφορά από τον δεύτερο, ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την κοροϊδία.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει: Μόνο η πολιτική αλλαγή και οι προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα μειώσουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ. Σύντομα θα στείλουν το λογαριασμό στον κ. Μητσοτάκη και τα golden boys του.

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box