Προχωράει το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας

Προέγκριση της υποβολής πρότασης στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας στην Γρίκα!

Η επένδυση ύψους 6,7 δισ. ευρώ σε έργα υποδομής στον τομέα των μεταφορών έχουν στόχο την τόνωση της απασχόλησης και της ανάπτυξης.

Τα έργα επιλέχτηκαν στο πλάισιο της δεύτερης πρόσκλησης υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της ΔΣΕ, που προκηρύχθηκε τον Νοέμβριο του 2015.

Συγκεκριμένα, 195 έργα στον τομέα των μεταφορών θα χρηματοδοτηθούν με 6,7 δισ. ευρώ στο πλαίσιο της Διευκόλυνσης «Συνδέοντας την Ευρώπη» (ΔΣΕ).

Τα έργα που θα χρηματοδοτηθούν στην Ελλάδα: Ειχαν υποβληθεί 20 προτάσεις και διεκδικούσαμε € 141.6 εκατ. από π/υ CEF και εγκρίθηκαν 9 προτάσεις που θα λάβουν 94.1 εκατ. ευρώ από π/υ CEF μεταξύ των οποίων και το Εμπορευματικό Κέντρο Θεσπρωτίας.

Η στενή συνεργασία μεταξύ όλων των συναρμόδιων πλευρών και φορέων καθώς και η άοκνη προσπάθεια της κυβέρνησης, αποτελεί το εχέγγυο επιτυγχάνοντας το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο, δείχνοντας έτσι το δρόμο για περαιτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες. Η κυβέρνηση καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την έξοδο από το φαύλο κύκλο της ύφεσης που έχει μπει η οικονομία μας τα τελευταία 7 χρόνια. Συνεχίζουμε…

Επισυνάπτουμε το δ.τ της επιτροπής:

http://ec.europa.eu/…/ten-t-guid…/project-funding/cef_en.htm

You May Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: