Προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι νεκρός εδώ και 18 χρόνια

Ιστορίες τρέλας για την «αθάνατη» γραφειοκρατία του ελληνικού κράτους έχουμε ακούσει πολλές. Αυτή όμως του Γιάννη Διαμαντή ίσως είναι και μοναδική.

Ο άνδρας, ο οποίος κατοικεί στο Αιγάλεω, ζει μια απίστευτη ταλαιπωρία από το 2003 και έπειτα καθώς φαίνεται ότι είναι πεθαμένος.

Έκτοτε προσπαθεί να αποδείξει ότι… ζει, παρά το γεγονός ότι κάθε χρόνο κάνει φορολογική δήλωση. Ο Γιάννης Διαμαντής ούτε μπορεί να ψηφίσει, ούτε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα «νεκρό», που μίλησε στον ΑΝΤ1, όλα ξεκίνησαν όταν πήγε να ψηφίσει στις δημοτικές εκλογές και τον έστειλαν να πάρει το αντίστοιχο πιστοποιητικό από την αρμόδια υπηρεσία.

«Πάω εκεί και μου λένε ότι δεν μπορείς να το πάρεις το χαρτί γιατί είσαι πεθαμένος, είναι για γέλια» σημείωσε.

Ο Γιάννης Διαμαντής προσπάθησε να κλείσει ραντεβού για να εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, καθώς του ζητήθηκε από την δουλειά του, αλλά και πάλι στο σύστημα τον έβρισκαν «νεκρό».

Μάλιστα τώρα κινδυνεύει να απολυθεί.

«Παρακαλάμε να κάνουμε το εμβόλιο, μου λένε ότι θα με απολύσουν», είπε και η σύζυγός του πρόσθεσε ότι έχει στείλει μέιλ ακόμα και στο γραφείο του πρωθυπουργού.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box