Προσήχθη ο Μένιος Φουρθιώτης μετά από έρευνα παρουσία εισαγγελέα

Προσήχθη σήμερα στην αστυνομία ο γνωστός παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι στο Διόνυσο, αλλά και στο γραφείο του στο κανάλι Ε, παρουσία εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr ο Φουρθιώτης ερευνάται σε σχέση με το  περιστατικό στη Νέα Ερυθραία όπου ένοπλοι είχαν πυροβολήσει με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών.ADVERTISING

Σε έναν από τους υπολογιστές του Φουρθιώτη βρέθηκαν email στα οποία φαίνεται να υπάρχουν αναφορές στο συγκεκριμένο περιστατικό. Το προηγούμενο βράδυ του περιστατικού ένας ένοπλος είχε πυροβολήσει το κουβούκλιο της φρουράς του Φουρθιώτη.

Παραλλήλως η προσαγωγή του έχει να κάνει και με τις καταγγελίες του γνωστού δημοσιογράφου και εκδότη, Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος είχε πει ότι απειλείται η ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr οι κάλυκες που βρέθηκαν στη Νέα Ερυθραία με τους κάλυκες έξω από το σπίτι Μ. Φουρθιώτη, φαίνεται να ταυτίζονται, ενώ πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, κάνουν λόγο για προσαγωγή δύο ατόμων, τα οποία φέρονται ως ύποπτοι με το περιστατικό των πυροβολισμών στη Ν. Ερυθραία.

Να σημειωθεί ότι το Real.gr είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι τα όπλα με τα οποία πυροβόλησαν εναντίον των αστυνομικών στη Ν. Ερυθραία έχουν σχέση με τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Φουρθιώτη.

πηγη real.gr –Του Θεοδόση Πάνου

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box