Προκλητικός Μπαλάσκας για τον δολοφόνο των Γλυκών Νερών: «Εάν μας έπαιρνε τηλέφωνο μετά τον φόνο, σε 6 χρόνια θα ήταν έξω»

Με μία άστοχη, αμφιλεγόμενη και προκλητικη δήλωση σχολίασε τη δολοφονία της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο Mega.   

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Κοινωνία Μega» για την υπόθεση των Γλυκών Νερών  και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τί δείχνει η στάση του να κάνει 8 ώρες να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η απάντηση που έδωσε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Μάλιστα κάποιοι θεωρούν ότι δίνει και συμβουλές σε ε..επιδοξους δολοφόνους καθώς είπε: «Είναι βλάκας.  Eκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, τα’ χασε και τρελάθηκε.

Εαν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολογούσε την πράξη του δεν θα πήγαινε ούτε έξι χρόνια φυλακή. 

Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Με πρότερο έντιμο βίο κλπ.

Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί. Τώρα τα πράγματα είναι σκούρα.

Τον βαραίνει δόλος, ψεύτικες δηλώσεις, σκηνοθεσία μιας ανύπαρκτης ληστείας. Σκότωσε μέχρι και τον σκύλο του. Δεν τον σώζει τίποτα», είπε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.  προκαλώντας αντιδράσεις 

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box