«Προανακριτική» ζήτησαν βουλευτές της ΝΔ για τον Παππά

Πρόταση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας για «προανακριτική» επιτροπή σχετικά με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα κατατέθηκε την Τρίτη στη Βουλή.

Η επιτροπή θα συγκροτηθεί με βάση τη δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για τις καταγγελίες Καλογρίτσα σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες και αφορά στον Νίκο Παππά.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Φεβρουαρίου διαβιβάστηκε στη Βουλή από το υπουργείο Δικαιοσύνης η δικογραφία που σχετίζεται με τις καταγγελίες του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα για το παρασκήνιο που καθόρισε τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η δικογραφία εστάλη στη Βουλή καθώς ο επιχειρηματίας που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό, έχει καταγγείλει στις δικαστικές αρχές τον διαγωνισμό ως στημένο και κατονομάζει ως τον άνθρωπο που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην οργάνωση του τον τότε υπουργό Νίκο Παππά.

πηγη topontiki.gr

Για να μην χάνετε τις σημαντικότερες ειδήσεις, καθημερινά θα σας στέλνουμε στο email σας τις αναρτήσεις της ημέρας. Σας ευχαριστούμε που μας εμπιστεύεστε για την ενημέρωση σας!
Holler Box